Wie zijn wij?

Wij zijn Patricia, René & Viënna de Koning eigenaren van Grand Café de Keuning sinds 2018. Buiten dat zijn wij moeder, vader en dochter en daarmee een echt familie bedrijf met een gedeelde passie... onze gasten een super avond bezorgen met heerlijk eten, een drankje en een gezellige huiselijke sfeer!

Team

Openingstijden

Afhalen
Donderdag t/m zondag
17:00 - 20:30

Restaurant & Café
Donderdag | 12:00 - 00:00
Vrijdag | 12:00 - 01:00
Zaterdag | 12:00 - 01:00
 Zondag | 12:00 - 22:00

Onze keuken is geopend tot 21:00.

Restaurant

Hier kunt u genieten van de heerlijke gerechten die onze chefs voor u bereiden op de KOPA. Van heerlijke steaks, spareribs met onze signature marinades , mega burgers tot een heerlijk vispannetje. 
Proef het zelf!

grand Café

Zin in een speciaalbiertje en een snelle hap? Kom dan langs in ons bruine grand café. We hebben meer dan 70 speciaalbieren en een fingerfood kaart om je vingers bij af te likken. Ook voor ons diner van de Kopa kunt u terecht in ons grand café!

KOPA

Onze trots!
Deze speciaal voor ons gebouwde houtskooloven uit Slovenië is de perfecte combinatie tussen een grill en een oven. 

Bij de Keuning kunt u terecht voor heerlijke gerechten vers bereid in onze KOPA houtskooloven. Sappige burgers, spareribs, steaks, fish & veggie het kan allemaal! Door de hoge temperaturen van onze houtskooloven behouden de gerechten een ultieme smaak. 

Ook voor een snelle hap bent u bij ons aan het goede adres. Een sappige burger aan de bar met een van de 70 bieren of een cocktail met een uitgebreide tapasplank, het kan! We hebben ook een uitgebreide fingerfood kaart met mega borrelplanken! 

In het grand café kunt u terecht voor elk drankje zoals speciaalbier, gin tonic of cocktails, maar ook voor een diner in ontspannen sfeer.

Ons terras is het geheimpje van Steenbergen onze "stadstuin" geeft het gevoel van vakantie in eigen land!

We organiseren ook regelmatig evenementen zoals pubquizzen, bierproeverijen, live muziek en het Steenbergs Bierfestival.

Tijd voor een feestje?
Feesten in de Keuning? Check onze mogelijkheden op de website bij feesten & events of neem contact op met ons!