ALLERGIE & DIEET

Geen Punt!

Doordat wij een eigenaresse hebben met Coeliakie (glutenallergie) is onze bediening en keuken op de hoogte van alle eventuele aanpassingen en alternatieve bereidingswijze. 

Uiteraard staan wij niet alleen klaar voor gasten met Coeliakie, ook andere allergieën en dieetwensen zijn voor ons geen probleem. We weten niet alleen wat het inhoudt en wat de gevolgen kunnen zijn, maar we kunnen er ook iets mee doen! 

Iedere allergie of dieetwens nemen wij serieus en wij zullen altijd ons uiterst best doen om voor u menu aanpassingen te doen!

Coeliakie

Een van onze eigenaren heeft Coeliakie, een auto-immuunziekte waarbij een persoon absoluut geen gluten mag binnen krijgen. 

Doordat wij hier dagelijks mee te maken hebben, kunnen wij alle nodige aanpassingen doen om kruisbesmetting te voorkomen. We nemen hierdoor allergieën en dieetwensen uiterst serieus! Wij beschikken o.a. over een glutenvrije frietpan, wij kunnen onze glutenvrije broodjes afbakken zonder kans op kruisbesmetting en kunnen nog veel meer aanpassingen doen! 

Omdat ze zelf graag alles van de kaart wil proeven en weet hoe vervelend het is om uit eten te gaan en weinig keus te hebben... is een groot deel van onze menukaart glutenvrij beschikbaar!

JA! Zelfs de kipsaté & spareribs!! Uiteraard gemarineerd met glutenvrije ketjap.

Ook voor de kids zijn de mogelijkheden eindeloos! Een kroketje, frikandel, burger of spareribs zijn geen probleem!

Opties

Heeft u een allergie of dieetwens? Geef dit aan bij de reservering! Hierdoor kunnen wij ons voorbereiden op uw komst!

Er zijn speciale menukaarten beschikbaar, personeel is op de hoogte en wij zijn zeker bereid om speciale producten in huis te halen om een onvergetelijke middag of avond voor u te verzorgen.

Buiten dat we allerlei opties kunnen bieden voor lunch & diner, zijn er ook mogelijkheden voor een borrel, high tea, high beer & high wine met alle mogelijke allergieën of dieetwensen.

Zie de kaarten hieronder!

Glutenvrije Lunch
Glutenvrij Diner
Glutenvrije Dessertkaart

Lactosevrije Lunch
Lactosevrij Diner
Lactosevrije Dessertkaart

Gluten & Lactosevrije Lunch
Gluten & Lactosevrij Diner
Gluten & Lactosevrije Dessertkaart