Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Patricia, René & Viënna de Koning, eigenaren van Grand Café de Keuning sinds 2018. Buiten dat zijn wij moeder, vader en dochter en daarmee een echt familie bedrijf met een gedeelde passie... onze gasten een super avond bezorgen met heerlijk eten, een drankje en een gezellige huiselijke sfeer!

waar staan wij voor

Of je nu zin hebt in een borrel of een uitgebreid diner, wij streven altijd naar kwaliteit en gezelligheid, met persoonlijke aandacht en zorg voor jouw wensen.

Het draait niet alleen om heerlijk eten,
maar ook om het creëren van onvergetelijke momenten. Ons grand café is een plek waar herinneringen ontstaan en gedeeld kunnen worden.

Bij ons kom je binnen als gast en    vertrek je als familie. 

We kijken ernaar uit om samen herinneringen te maken!

Openings

tijden

Afhaal
donderdag t/m zondag
17:00 - 20:30

Restaurant &           Grand Café
Do | 12:00 - 23:00
Vrij | 12:00 - 01:00
Za | 12:00 - 01:00
Zo| 12:00 - 22:00

Onze keuken is geopend voor diner tot 21:00.

Restaurant

Hier kunt u genieten van de heerlijke gerechten die onze chefs voor u bereiden op de KOPA. Van heerlijke steaks, spareribs met onze signature lakken, burgers tot een heerlijk vers visje. 
Proef het zelf!

Grand Café

Zin in een speciaalbiertje, high beer of wine of gewoon een lekkere hap? Kom dan langs in ons bruine grand café. Met meer dan 70 speciaalbieren en een borrelkaart om je vingers bij af te likken. Ook voor ons diner van de Kopa kunt u terecht in ons grand café!

KOPA

Onze trots!
Deze speciaal voor ons gebouwde houtskooloven uit Slovenië is de perfecte combinatie tussen een grill en een oven.